Illustrator Leiden

Illustrator in Leiden voor aantrekkelijke visuals

Wist je dat visuals een lap tekst heel erg kunnen verduidelijken? En dat je soms zelfs met een aantal tekeningen iets veel makkelijker over kunt brengen dan aan de hand van tekst? Mijn werk als illustrator in Leiden is het visueel maken van jouw boodschap, aan de hand van illustraties op maat. Dit doe ik aan de hand van tekeningen die ik met de hand maak, maar doorgaans digitaal aan je aanlever. Je kunt deze tekeningen inzetten voor bijvoorbeeld een folder, brochure of website, maar ik maak ook geregeld werk voor huisstijlen en uitnodigingen. Je kunt me als illustrator in Leiden zelfs inhuren om visuele verslagen te maken, bijvoorbeeld van evenementen of vergaderingen. Ik lever het werk echter altijd achteraf af, want live-tekenen is niet mijn sterkste kant.

Hoe ik als illustrator in Leiden te werk ga

Als je me wilt inhuren voor het maken van illustraties op maat dan bekijken we eerst samen uitgebreid het doel ervan, en wie je ermee wilt aanspreken. Je visuele communicatie moet immers passen bij jouw doelgroep, anders is deze lang zo effectief niet. Aan de hand daarvan maak ik schetsen in een stijl naar keuze, en zodra deze zijn goedgekeurd werk ik de uiteindelijke illustraties uit. Ik teken doorgaans in een vrij cartoon-achtige stijl, maar kan me daarin ook aanpassen aan jouw wensen. Ik werk als illustrator in leiden, maar ben uiteraard ook in te huren in andere regio’s. Het merendeel van het werk voer ik immers zelfstandig uit, en de uiteindelijke illustraties ontvang je digitaal.

Illustrator in Leiden voor illustraties op maat

Wat het uiteindelijke doel ook is van de illustraties die je nodig hebt, ik teken als freelance illustrator alles volledig op maat, en dus levert dat je een uniek resultaat op. Zo kan ik bijvoorbeeld illustraties maken als cadeau voor een bruiloft, maar ook voor op een geboortekaartje of uitnodiging. Daarnaast teken ik heel vaak voor zakelijke doeleinden, zoals visuals voor websites, visitekaartjes of flyers, of zelfs hele visuele verslagen van evenementen en/of lezingen. Deze maken een verslag vele malen helderder dan wanneer je enkel tekst zou gebruiken. Visuele communicatie is dus een heel aantrekkelijke manier om een boodschap over te brengen, of het nu een verslag van een evenement betreft of een gebruiksaanwijzing voor een product. En al deze illustraties kan ik als illustrator in Leiden voor je op maat maken, precies in de stijl, kleuren en opmaak die je voor ogen hebt.

Menu